Ekm

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuza misafir olan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Kıymetli Hocamız Prof. Dr. Levent ŞIK; öğrencilerimize dinlemeye doyulmaz bir söyleşi gerçekleştirdi. Engin bilgilerini öğrencilerimizle ve bizlerle paylaştı. Öğrencilerimize özel kitaplarını imzalayıp hediye eden Sayın ŞIK, öğrencilerimze unutulmaz bir gün yaşattı. Kendisine teşekkürü bir borç biliriz.

Ekm

7/A Sınıfı öğrencilerimizden Hakkı TAŞ ve İrem YANIK Bursluluk Sınavını kazanmışlardır. Çocuklarımızı tebrik eder başarılarının devamını diliyoruz.

Eyl

İlköğretim haftamızı doyasıya eğlenerek kutladık. Öğrencilerimiz eğlenceli oyunlarla yeni eğitim-öğretim yılına hoşgeldin dedi. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun.

Haz

7/B sınıfı öğrencilerimizden Ecrin ÖZDAMAR Sivas da düzenlenen 200 metre koşusunda ilimizi, ilçemizi ve okulumuzu temsil ederek TÜRKİYE 5.si olmuştur. Kendisini ve Öğretmeni Erhan YILDIRAN'ı gönülden tebrik ediyoruz. Başarılarılarının daim olmasını diliyoruz.

Haz

Okulumuzun küçük yazarları 6/B sınıfından. Türkçe Öğretmenimiz Çağla KARTAL rehberliğinde öğrencilerimizden Sudenaz SİVRİ ve Erdem YILDIRIM'ın hikayelerini okumaya davet ediyoruz.

Haz

Sıfır Atık ile Dünyamız daha güzel dedi çocuklarımız. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin emeklerine sağlık.

May

Okulumda sanat okulumda spor projesi kapsamında okulumuzda yapılan sanatsal faaliyetlerimiz.

May

Öğrencilerimize başarı belgelerini ve madalyalarını Beden Eğitimi ve Din Kültürü öğretmenlerimiz Erhan YILDIRAN; Naime UÇAR verdiler.

May

Koçarlı Robofestin 3. gününde öğrencilerimiz Ardunio ile hazırladıkları robotları çizgi üstünde yürüttüler.

May

Öğrencilerimiz tasarladıkladıkları ve kodlarını yazdıkları Sarmal Ödev Defteri ile Akıllı Çöp Kutusunu tanıttılar.