Nis

Öğrencilerimiz doğada survivor parkurları ile doyasıya eğlendiler.

Nis

Yeniköy çocukları egemenliğimizin 104. yılını büyük bir çoşku ile kutladılar.

Bu mutluluğu çoçuklarımıza ve biz büyüklere yaşatan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Yeniköy Öğretmenlerine sonsuz teşekkür ediyoruz.

ROBOFEST Teknoloji Festivalinde Ortaokul Öğrecilerimiz ilçe 3.sü

• Cemile TAŞ
  • Eylül Perihan BIÇAKCI
  • İlkem Işık UNCU

İlkokul Öğrencilerimiz İlçe 3.sü

• Aylin İrem KARATŞ
  • İpek AYDIN
  • Ezgi KAHYA

Anasınıfı Öğrencilerimiz İlçe 3.sü

• Hatice Sare ÖZDEMİR
  • Saliha ALTINDİŞ
  • Ümit Yaşar TAŞ öğrencilerimizi kutluyoruz. Başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Nis

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından öğrencilerimize "Deniz Canlılarını ve Yaşam Alanlarını Koruma" konulu eğitim verildi.

Nis

Okulumuzun koordinatörlüğünde yürütülen Koçarlı Halk Kütüphanesi ziyaretlerinde bugünkü konuk 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu ve Okulumuzun anasınıfı öğrencileri idi. Onlara anasnıfı öğretmenimiz Sibel AKAR eşlik etti.

Nis

23 Nisan Çocuk Bayramı öncesinde okulmuzda düzenlenen "Dans ve Şarkı Yarışması" çok ilgi gördü ve çocuklarımız çok eğlendiler. Bu yıl ilki düzenlenen yarışma da dereceye giren öğrencileirmiz de var. Dereceye giremese de yeteneğini tüm okulun önünde sergileyen öğrencilerimizi kutluyoruz. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ORTAOKUL DANS YARIŞMASI

1. 8/A sınıfından Rümeysa ÖZSOY, Ecrin ÖZDAMAR

2. 7/B sınıfından Sudenaz SANDAL, Sevgi KAHYA

3. 7/A sınıfından Ayten DURU, Nisanur TAŞ, Fatmanur YILANOĞLU, İpek OZAN

İLKOKUL DANS YARIŞMASI

1. 4/A sınıfından İlkay GÜMÜŞOĞLU

2. 3/A sınıfından Eda Naz OZAN, İpek AYDIN, Aylin KARATAŞ, Ecem Su SALDIRIŞ, Ada Nur BIÇAKÇI

3. 2/A sınıfından Melek, Kumsal, Zümrüt

ORTAOKUL ŞARKI YARIŞMASI

1. 8/A sınıfından Cansu MUCAN

2. 7/A sınıfından Ayten DURU

3. 6/A sınıfından Miraç TOSUN

İLKOKUL ŞARKI YARIŞMASI

1. 3/A sınıfından Eda Naz OZAN

2. 4/B sınıfından Almina OZAN

3. 3/A sınıfından Ecem Su SALDIRIŞ

Mrt

Çanakkale zaferini bize yaşatan başta Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve cephede canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle andık bugün. Ayrıca Çanakkale Zaferimizin 109. yılını da büyük bir çoşku ile kutladık.

Mrt

8. Sınıf öğrencimiz Ecrin ÖZDAMAR, 60m yarışnda Aydın 4.sü olmuştur. Barajı geçerek Denizli'ye gtmeye hak kanamıştır. Öğrencimizi yürekten kutluyoruz ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.