Türkçe Öğretmenimiz Çağla KARTAL'ın emeğine sağlık.

Ara

Bıyıklı Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Hale ŞAHİN ile birlikte STEM sınıfımızı ziyarete geldiler. Birlikte atık malzemelerden "Mancınık" yaptılar. Daha sonra da Lego WeDo2 Robotik kodlama eğitim seti ile "Milo" robotun tasarımı yaparak kodlarını yazdılar.

Ara

Tubitak Bilim Söyleşileri kapsamında gerçekleştirilen "Teknoloji Nereye Gidiyor? Neden Robotik Kodlama?" konulu söyleşi  de bugün kurumumuza  Pamukkale Üniversitesi İmalat Mühendisliği bölümü Doçent Dr. İsmail Ovalı teşrif ettiler. Çok keyifli ve verimli bir söyleşi idi. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

İlçe Jandarma Ekipleri tarafından öğrencilerimze trafik eğitimi verildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Başarılarınız daim olsun çocuklar.

Ara

HAREZMİ Projemizi 5. sınıf öğrencilerimizle; Berna KALKAN, Zeynep BAŞTÜRK, Sibel ŞAHİN ve Ayşegül GÜRSAN öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde başlatmış bulunmaktayız.

Kütüphande Hayat Var!

Koçarlı Halk Kütüphanesinde Yeniköy Ortaokulunu misafir ettik. Çağla Kartal, Fikret Kaya, Ayşegül Gürsan, Sunay Uyar Özcan öğretmenlerimizin rehberliğinde çocuklar kütüphaneyi gezip işleyişi hakkında bilgi edindiler ve kütüphanemize üye oldular. Çocuklar kitaplara ve satranç masasına yoğun ilgi gösterdiler. Müzik öğretmenimiz Ayşegül Gürsan öğrencileriyle birlikte hazırladığı müzik gösterisi ile ziyaretçilere müzik şöleni yaşattılar. Çağla Kartal rehberliğinde hazırlanan “Haydi Anlat” etkinliği ile küplerdekş görsellerden yola çıkarak hem öğrenciler hem öğrenciler hem dr Sayın Milli Eğitim Müdürümü Osman Arıkoğlu kütüphanede harika dakikalara imza attılar. Çocuklar ve büyükler hayal dünyalarının engin denizleri ile bizleri buluşturup harika hikayeler ortaya çıkardılar.

Ara

Öğrencileri ile e-twinning projelerini yürüten öğretmenlerimize plaketlerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman ARIKOĞLU tarafından verildi. E-twining ilçe temsilcisi olan öğretmenimiz Esma KARAKAŞ'a hazırladığı programdan ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Öğretmenlerimizin başarıları daim olsun.

Ara

Bıyıklı İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Sinem ZENGİN ile birlikte STEM sınıfımızı ziyarete geldiler. Birlikte atık malzemelerden "Roket" yaptılar. Daha sonra da Bilgisayarız Kodlama oyunu olan Zıp Zıp Oyunu oynadılar.

Ara

"Kütüphanede Hayat Var" projesi kapsamında koordinasyon görevini üstlenen okulumuz 5. sınıf öğrencilerimiz ile Koçarlı Kütüphanesindeydi. Türkçe öğretmenlerimiz Çağla KARTAL ve Fikret KAYA öğrencilere kütüphane kullanımı hakkında bilgi verdiler.

Ara

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri; Sevginin engel tanımadını aslında hepimizin aynı olduğunu sadece ufak farklılıklarımızın olduğunu bizlere hatırlattı.