Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği etkinlik programına istinaden ara tatile girerken okulumuzda bugün öğrencilerimiz kurabiye ve kısır yaptılar. 3/B, 4/A ve 4/B sınıflarımızın yaptığı kısır ve kurabiyeler daha çok sevildi. Tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ellerine sağlık.

Ock

Projenin 2. Seviyesini başarıyla tamamlayan öğrencilerimize Din Kültürü Öğretmenimiz Naime UÇAR tarafından sertifikaları verildi. Tebrikler çocuklar.

Ock

Öğrencimiz Cemile TAŞ'a ve Arkadaşları İlkem UNCU ile Eylül Perihan BIÇAKCI'ya yardımlarından ötürü teşekkür ederiz. Öğrencimiz Cemile TAŞ'ın başarıları daim olsun.

Ock

Öğrencimiz İhsan İLHAN; "Güreş Yıldız Erkekler A Klasman Okullar Arası Müsabakası"nda Aydın 1.si olmuştur.

Ock

Fen Bilgisi Öğretmenimiz Sibel ŞAHİN ve öğrencileri bilgilendirme panosu hazırladılar. Ellerine sağlık diyoruz.

Ock

Türkçe Öğretmenimiz Çağla KARTAL'ın hazırladığı Hareketli Pano öğrencilerimizin oldukça dikkatini çekti. Öğrencilerimiz eş anlam ve zıt anlamlı kelimeleri keyifle eşleştirdiler. Çağla Öğretmenimizin emeğine sağlık.