May

Türkiye 80 metre koşusunda öğrencimiz Ecrin ÖZDAMAR 2. olarak İzmir'deki yarışmalara katılmaya hak kapanmıştır.

Öğrencimize sonsuz başarı diliyoruz.

May

Basketbol 3x3 turnuvalarında öğrencilerimiz hem Küçüklerde hem de Yıldızlarda 2. oldular. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erhan YILDIRAN'ı tebrik ediyoruz.

Başarılarınız daim olsun çocuklar.

May

8. sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri Aynur ARI ve Ali ORS ile birlikte Adnan Menderes Müzesini gezdiler.

Ecrin ÖZDAMAR 1.

Cemre KONDU 2. olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Öğrencilerimiz doğada survivor parkurları ile doyasıya eğlendiler.

Nis

Yeniköy çocukları egemenliğimizin 104. yılını büyük bir çoşku ile kutladılar.

Bu mutluluğu çoçuklarımıza ve biz büyüklere yaşatan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Yeniköy Öğretmenlerine sonsuz teşekkür ediyoruz.

ROBOFEST Teknoloji Festivalinde Ortaokul Öğrecilerimiz ilçe 3.sü

• Cemile TAŞ
  • Eylül Perihan BIÇAKCI
  • İlkem Işık UNCU

İlkokul Öğrencilerimiz İlçe 3.sü

• Aylin İrem KARATŞ
  • İpek AYDIN
  • Ezgi KAHYA

Anasınıfı Öğrencilerimiz İlçe 3.sü

• Hatice Sare ÖZDEMİR
  • Saliha ALTINDİŞ
  • Ümit Yaşar TAŞ öğrencilerimizi kutluyoruz. Başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Nis

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından öğrencilerimize "Deniz Canlılarını ve Yaşam Alanlarını Koruma" konulu eğitim verildi.

Nis

Okulumuzun koordinatörlüğünde yürütülen Koçarlı Halk Kütüphanesi ziyaretlerinde bugünkü konuk 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu ve Okulumuzun anasınıfı öğrencileri idi. Onlara anasnıfı öğretmenimiz Sibel AKAR eşlik etti.