Mrt

Çanakkale zaferini bize yaşatan başta Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve cephede canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle andık bugün. Ayrıca Çanakkale Zaferimizin 109. yılını da büyük bir çoşku ile kutladık.

Mrt

8. Sınıf öğrencimiz Ecrin ÖZDAMAR, 60m yarışnda Aydın 4.sü olmuştur. Barajı geçerek Denizli'ye gtmeye hak kanamıştır. Öğrencimizi yürekten kutluyoruz ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın 103. yaşını kutlarken; Marşımızın şairi Mehmet Akif ERSOY'u andık. Törende emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca resim yarışmasına katılan öğrencilerimize de madalyalarını törende takdim ettik. Başarılarınız daim olsun çocuklar.

Murat Efe DURU .....................: İLÇE 2.si

Kumsal ÖZDAMAR ..................: OKUL 2.si

Muhammed Eymen BALLI ........: OKUL 3.sü

Cemile TAŞ ............................: İLÇE 3.sü

Beyza Nur YAĞCIOĞLU ............: OKUL 2.si

Mrt

İlk önce okulumuzun kıymetli öğretmenlerinin ardından emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

8 Mart Dünya Kadınlar gününde de öğretmenlerini asla unutmayan okul idaremiz ve okul aile birliği üyelerimize çok teşekkür ederiz. Bizlere çok güzel bir gün yaşattılar. Bizler çin hazırladıkları küçük süprizler, sofra ve hiç beklemediğimiz anda gelen gösteriler için bir kez daha teşekkür ederiz.

Yeniköy İlk ve Ortaokulunda Kadın Öğretmen Olmak Bir Ayrıcalıktır...

Mrt

3/A, 3/B ve 4/A sınıflarınında uygulanmakta olan HAREZMİ Eğitim Modeli uygulama örneklerini Kaymakamımız Sayın Ersin TEPELİ yerinde ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerin yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi alarak değerlendirme toplantısı yaptı. Kendisine ve ekibine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Mrt

ÇEDES projesi kapsamında 8/A sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Ezgi ÖZMEN; kısa bir süre önce ameliyat geçiren arkadaşları Mehmet ÖZER'i ziyaret ettiler. Çok kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve arkadaşlarının arasına dönmesini diliyoruz. Öğrencimize ve ailesine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Mrt

Projenin 3. Seviyesini başarıyla tamamlayan öğrencilerimize Din Kültürü Öğretmenimiz Naime UÇAR tarafından sertifikaları verildi. Tebrikler çocuklar.

Mrt

Müzik dersi egzersizinde öğrencilerimiz öğrendikleri eserleri sergiliyorlar.

Mrt

Okul koridorumuzu hazırladıkları "Dilimizin Zenginlikleri; Atasözleri ve Deyimler" çalışmalarıyla şenlendiren 2/A, 3/A, 3/B, 4/A ve 4/B sınıfı öğrencilerimize; aynı zamanda öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Emeklerinize sağlık çocuklar.

Şbt

İlçemizde düzenlenen "Zeka Oyunları" turnuvasına katılan öğrencilerimiz rakiplerini eleyerek derece almaya hak kazanmışlardır. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve başarılarınınn artarak devam etmesini diliyoruz. Aferin çocuklar!

Öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan Özcan KÖLE ve Erhan YILDIRAN Öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

QUBITZ   : Eda Nur OZAN (3/A) İLÇE 1.si

KÜRE       : Öykü Melek UNCU (5/A) İLÇE 1.si